Ürünler

Haber

Digimemo A402 Digital Tablet

Digimemo A402 Geldi Çanta taşıma derdi bitti.. Digimemo A402 mürekkepli elektronik kalem ve normal A4 kağıt kullanan hafızalı bir not kaydetme,saklama,sunum ve tablet cihazıdır. Taşımak için herhangi bir çanta ihtiyacınız yoktur,bilindik not defterliği şeklindedir.

Detaylı Bilgi
Haber

ACECAD DIGIMEMO A501 NOTEPAD WITH 8MB

Kağıda yaz, Pc'de düzenle, E-maille gönder Kalem kullanarak yazdığınız notları olduğu gibi hafızasında saklama imkanı verir. Çizim karikatür ve resimlerinizi kayıt edebilir, üzerinde çeşitli değişiklikler yapabilir, renklendirip saklayabilir, e-mail gönderebilir veya yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.

Detaylı Bilgi
Haber

ACECAD 5' x 3.75' GRAPHICS TABLET

5" x 3.75" grafik tablet * 3 buton kablosuz kalem * Mouse ile yapılabilen tüm fonksiyonları yerine getirilebilme rahatlığı * Basınca duyarlı çizgi kalınlığı ayarı * Basınca duyarlı renk ayarı * Tek tuşla elektronik silgi

Detaylı Bilgi
Haber

Waltop Bluetooth Tablet II

Bluetooth Tablet II ., Dünyanın en son teknolojisini kullanan bluetooth tableti. Son derece hassas ve 15.24*11.43cm normunda olduğu için tüm profesyonel uygulamalar için uygundur.Basınca duyarlı özel kalemi ile gerçek elyazısı yada resimleri vurgulu yapabilirsiniz. Adeta gerçek kalem kullanırmış gibi rahat çizim yapabilir yazı yazabilirsiniz.

Detaylı Bilgi
Haber

Waltop Slim Tablet

Elyazilarini direkt olarak yakalayan ve bilgisayara aktaran gerekirse text formatina donusturebilen,herhangi bir dosyayi acarak uzerinde gosterim yada isaret yapabilen bir cihazdir. Ingilizce elyazisi tanima programini kullanarak yazdiginiz el yazilarini word karekterlerine cevirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi
Haber

MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET

MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET bilgisayarsız ortamlarda kalem ile yazdığınız tüm dökümanların elektronik ortamda saklayabilir ya da bilgisayarınız ile eş zamanlı grafiksel çizimler yapabilirsiniz Sıradan bir a4 ebatlı kağıt ya da bloknot defteri kullanabilirsiniz uygulamalarınızı ister usb aktarım kablosu ile ister sd card ile bilgisayarınıza aktarabilir ek depolama birimi olarak ta kullanabilirsiniz ek olarak gelen yazılımlar ile de uygulamalarınızı düzenleyebilir e-mail ile paylaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi
Haber

WALTOP MY NOTE DIGITAL INK PAD R01

MYNOTE DIGITAL INK PAD R01,YAZILARINIZI EMAİL OLARAK GÖNDERİN,TÜKENMEZ KALEM İLE KAĞIDA YAZDIKLARINIZI DİJİTAL ORTAMDA SAKLAR,KONFERANS KONUŞMALAR VE ANLATIMLARI SES OLARAK KAYDEDER.

Detaylı Bilgi

Reklam