MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET

MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET bilgisayarsız ortamlarda kalem ile yazdığınız tüm dökümanların elektronik ortamda saklayabilir ya da bilgisayarınız ile eş zamanlı grafiksel çizimler yapabilirsiniz

Sıradan bir a4 ebatlı kağıt ya da bloknot defteri kullanabilirsiniz uygulamalarınızı ister usb aktarım kablosu ile ister sd card ile bilgisayarınıza aktarabilir ek depolama birimi olarak ta kullanabilirsiniz ek olarak gelen yazılımlar ile de uygulamalarınızı düzenleyebilir e-mail ile paylaşabilirsiniz.



MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET ile gerçek zamanlı profesyonel grafikler oluşturabilirsiniz. Kağıtları kolaylıkla tutturmak için pratik bir klips barındırır bu sayede notped yerine a4 boyutunda çoklu sayfa kullanma imkanı da sağlar. CyberPad 32MB kullanılabilir hafıza barındırır. En etkili kullanım için edit edilmiş iç klasörlerden oluşan bir hafızası vardır farklı kullanımlar için farklı klasörler kullanabilirsiniz A-Z klasörleri sizlere her bir harf altında kullanım imkanı sağlayan 99 sayfa barındırır. SD card yuvası barındırır ve cyberpad inizi bir SD card okuyucu ve yazıcı olarak kullanabilirsiniz.USB portu ile de uygulamalarınız doğrudan bilgisayarınızdadır.





MY NOTE DIGITAL INK PAD/TABLET inizi birkez bilgisayarınıza bağlayın ve bilgisayarınızı tam fonksiyonlu bir tablet pc ye çevirilir.cyberpad mause ile çalışan tüm tasarım programları ile entegre çalışır ve elektronik imza doğrulaması da yapabilir bu sayede kullanım alanı oldukça genişler grafik tasarımcıları, sanatçılar, foto editörleri, mimarlar, doktorlar, öğrenciler ve daha pek çok meslek gurubu için mükemmel iş ve çalışma arkadaşıdır.



Özellikler :

· Kullanım alanı: 8 ½? x 11?

· Kağıt tipi :A5, A4 boyutu

· Boyut: 13? x 9.9? x 0.5? (LxWxH)

· Ağırlık: 700gr.

· Kağıt besleme: 135 sayfa

· Dahili hafıza: 32 MB (150 sayfaya kadar)

· Harici genişleme yuvası: SD card

· Güç tasarrufu: 5 saniyede otomatik kayıt

· Bilgisayar bağnatısı : USB 1.1

· Çözünürlük: 1024 LPI (Lines Per Inch)

· Dijital kalemin pil ömrü : 15 ay

· Tablet pil ömrü : 4 x AAA pil ile 20 saat yazma 68 saat bekleme süresi

Paket İçeriği:

· 1 Digital Pad

· 3 Yazılım CD?si

· 1 Digital kalem

· 1 Deri taşıma çanta

· 1 A4 Blok not

· 5 AAA pil

Min. Sistem gereksinimleri :

· Windows XP / 2000

· Pentium III ve üzeri

· 128MB RAM ve üzeri

· 32MB boş disk alanı

· 1 adet boş USB Portu



Hediye Yazılımlar:


riteMail® 2.5
Bu program sayesinde el yazınızı text formatına çevirtebilir (Sadece ingilizce karakter) renk , boyut v.b. değişiklikler yapabilir mail ile paylaşabilirsiniz.




Evernote ? 1.1
EVERNOTE daha çok Tablet PC ve dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yakından tanıdığı Microsoft OneNote'un ücretsiz bir alternatifi. Programı kullanarak her tür noyu kaydetmek ve saklamak mümkün. Elle yazılmış mesajlar, web sayfası parçaları, e-postalar, telefon mesajları, adresler, şifreler, beyin fırtınaları, taslaklar ve dokümanlar, bu yazılımla saklayabileceklerinizden bazıları. Program kurulumu oldukça hızlı ve zahmetsizce gerçekleşiyor. Üçretsiz e-posta desteğide veren program için online forumlarda üreticiden ve diğer kullanıcılardan yardım almak mümkün. Aldığınız her notu zamanını kaydeden EVERNOTE, akıllı arama aracıyla notlarınız arasında kaybolmanızı engelliyor. ınternet tarayıcınıza Add to EVERNOTE tuşu da eklen bu program, böylece bir web sayfasında gördünüz önemli bir metni de saklayabiliyorsunuz


PhotoImpact XL
Bu programla ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.Profesyönel düzeyde resim editörü olan bu program ile fotoğramlarınıza inanamayacağınız şeyler yapabilirsiniz.Fotoğrafları yoğunlaştırabilir çeşitli renk tonları ile kabartıp sadeleştirebilir, kusurlarını kaybettirebilir, kesip yapıştırabilir...Ve daha bunlar gibi birçok özellik bu programla birlikte sizlerle




Free Notes
Kolay kullanımlı arayüzü ile önemli notlarınız ve çizimlerinizi kolaylıkla uygulayabileceğiniz ister free notes?ın kendi arayüzünü isterseniz de kendi masaüstü arayüzünü zü kullanabilirsiniz




Power Presenter RE II
Turn your screen into a Whiteboard/Blackboard with Microsoft PowerPoint. Its just like working with a natural pen on paper. Save all handwriting, annotation and notes whenever necessary within a presentation. The Power Presenter Kit provides the best functionality to record your notes and replay your presentation.




Office Ink
This is special software that creates digital signatures in almost any software application. Allowing you to secure documents faster in the digital age simply by signing your name with this special Office Ink software.

 

Reklam